Til dei som skal på Turnstemne!

No nærmar det seg veldig! Laurdag og søndag er det turnstemne i Måløy. Her er litt info til dei som skal avgårde!

Turnbasar - Praktisk info til turnarar, foreldre og trenarar

Laurdag 30. mars kl 15 og utover arrangerer vi den årlege turnbasaren. Dette er eit tradisjonsrikt arrangement for STIL! Kanskje har du vore med før - eller kanskje er dette din fyrste basar... Her har vi samla litt generell informasjon til alle som skal delta.

Turnbasar - snart får du besøk av loddselgarar!

Tysdag 26. mars kan du vente å besøk på døra av små og store turnarar som sel lodd til inntekt for turngruppa i STIL. Vi håpar de tek godt i mot dei!

Hva skjer?

Mangt å vere med på framover våren....

Årsmøte turngruppa 13. mars kl 20

Det er den tida av året, og status skal gjerast opp for økonomisk tilstand, aktivitet og planar i turngruppa. Dugnadsinnsatsen i styret skal og fordelast på nye krefter, så her er det høve til å hjelpe til!

STIL turn sine nye drakter

Vår «gamle» turndrakt er gått ut av produksjon, og turngruppa har brukt ein del tid på å finne fram til gode erstatningar både for gutane og jentene! No har vi omsider funne fram til nye drakter, og vi er stolte over å kunne presentere STIL-turn sitt «nye utrykk»

Turnbasar 30. mars

Turngruppa inviterer til den tradisjonelle Turnbasaren i Firdahallen laurdag 30. mars. Alle er hjertelig velkomne til å sjå flotte oppvisningar frå dei flinke turnarane våre, og vi lovar god basarstemning og fine vinstar!

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Følg turngruppa på sosiale medier!

Barneturnstemne Sogn og Fjordane

6. og 7. april 2019 - Nordfjordhallen, Skavøypollen

KM i Troppsgymnastikk

9. mars (Rekrutt) og 10. mars (Junior/Senior) 2019 - Tangenhallen, Årdalstangen