Det nærmer seg påmelding - lenka for påmelding vil bli lagt ut kl 20:00 i kveld!

Her er kort informasjon om dei ulike partia:

1. klasse: Ledige plassar. NB! Nytt av året er at vi ved påmelding av årets førsteklassinger vil prioritere barn som høyrer heime i Gloppen. Dersom det er barn som høyrer heime i andre kommuner som ønsker å delta på turn kan desse sende e-post til monheg@hotmail.com med navn og fødselsdato. Dersom det vert ledige plassar vil vi ta kontakt og tilby plass.
2. Klasse: fullt
3. Klasse: få ledige plassar
4. Klasse: fullt
5. Klasse: fullt
6. Klasse: få ledige plassar
7. Klasse: ledige plassar
8. Klasse: ledige plassar.
Ungdomstroppen: ledige plassar

Merk at det er førstemann til mølla-prinsipp her. Vi har dessverre begrensa med plasser, og fleire parti er fulle/blir fort fulle. Då er det berre å setje seg på venteliste, og så vil de bli kontakta dersom det vert endringer som gjer at vi kan ta imot fleire medlemmar.